Airco Borgloon – Airco installateur Borgloon

Op zoek naar een professionele airco installateur in Borgloon? Zoek niet verder!

JG Solutions regelt de ideale temperatuur bij jouw thuis. Ons uitgebreid aanbod van energiebesparende airco’s bieden jou een totaaloplossing met een hoog comfort en een uiterst laag energieverbruik, voor een gezond, duurzaam en comfortabel binnenklimaat. 

99% van onze installaties zijn na 5 jaar nog steeds probleemvrij. Onze airco’s leveren het hoogste comfort tegen zeer beperkte energiekosten. Je profiteert van zuivere lucht die vrij is van virussen, bacteriën, pollen en geurtjes.

Prijs ontvangen?

Vraag hier je offerte

100% privacy gegarandeerd

Laat jouw airco installeren door een installateur uit Borgloon.

Airconditioning in een living

Waarom JG Solutions als airco-installateur in Borgloon?

JG Solutions biedt jou de beste oplossingen om ongeacht jouw behoeften het beste binnenklimaat te creëren. Onze airconditioners geven het hele jaar de ideale temperatuur, 

verwarming in de winter, verkoeling in de zomer en zuivering van de lucht.

Kwaliteit is voor ons vanzelfsprekend.

Het is ons doel om het leven binnenshuis aangenamer te maken door een perfecte temperatuurregulatie. Daarom werken we enkel met de beste materialen en opteren we steeds voor kwalitatieve topmerken zoals Panasonic, Daikin en Mitsubishi

Bij JG Solutions garanderen we het beste op het gebied van comfort, efficiëntie en lage energiekosten. Ook na aankoop van je airconditioning kan je op een uitstekende dienst na verkoop rekenen

JG Solutions – Dé airco-installateur in Borgloon.

4.7/5
Onderhoud JG Solutions JG AIRCO

Split Airco

Een split airco-installatie is opgesplitst in twee delen: een buitenunit en een binnenunit. De buitenunit neemt de koeling voor haar rekening en zorgt er ook voor dat de binnenunit stiller werkt

Multisplit Airco

Een multi split airco-installatie is waarbij binnen- en buitenunits los van elkaar gekoppeld worden aan de airconditioning. Zo kan je één buitenunit installeren samen met meerdere binnenunits om een volledige woning.

airco's

Plafond Airco

Plafondairco’s hebben veel voordelen: ze zijn grotendeels onzichtbaar; nemen geen extra ruimte in; werken energiezuinig; zijn zeer stil.

Wandairco

Plafondairco’s hebben veel voordelen: ze zijn grotendeels onzichtbaar; nemen geen extra ruimte in; werken energiezuinig; zijn zeer stil.

Panasonic airco crop

Vloer Airco

Vloerunits zijn snel en eenvoudig te installeren en geven een aangename koelte. Deze soort airco heeft geen buitenunit maar wel een luchtafvoer naar buiten toe.

Verwarmen met airconditioning? Borgloon, het kan!

Veel mensen denken dat een airconditioner enkel dient om te koelen en zo de zomerse temperaturen tegen te gaan. Maar airco’s kunnen zoveel meer dan enkel dat! De meeste airco’s die momenteel op de markt zijn, werden vaak op dezelfde manier gemaakt als warmtepompen. Zo is het mogelijk om met airco met de verwarming te combineren. Daarom is het mogelijk om zowel iedere kamer zowel energie-efficiënt te verkoelen als te verwarmen. Kies daarom een airco die perfect is om het hele jaar door voor een lekkere binnentemperatuur te zorgen. Je elektriciteitsrekening zal hierdoor heel wat lager zijn.

Airco installateur in Borgloon nodig voor een offerte op maat?

De beste service, prijzen en onderhoud voor airco krijg je bij Jg airconditioning!

Airco installatie Borgloon: milieuvriendelijk en gezond.

Het blijft een mythe wanneer mensen denken dat airconditioners slecht zouden zijn voor het milieu. Neem nu de airconditioner met een lucht-lucht warmtepomp. Een mooi voorbeeld van nieuwe, energiezuinige technologie. De gebruikte techniek is daarom zowel duurzaam als goed voor het milieu! 

Bovendien staan de airco’s van de laatste generatie garant voor de perfecte temperatuur, luchtvochtigheid en toevoer van verse lucht. Hoogtechnologische airconditioners zijn zelfs in staat om met filters potentiële allergenen zoals pollen en stuifmeel tegen te houden. Ideaal voor wie aan een allergie lijdt!

Plaatser van airco voor jouw woning of bedrijf  in Borgloon?

JG Solutions is met +20 jaar ervaring en prima reputatie dé ideale partner voor jouw airco-installatie. Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over airco en airconditioning in jouw buurt!

Jouw airco of warmtepomp laten installeren door JG Airco?

Vraag vrijblijvend jouw gratis offerte aan

zonnepanelen jg

Ontdek onze acties op zonnepanelen en warmtepompboilers