Interesse in een Daikin airco?

Dankzij meer dan 90 jaar ervaring in airconditioning heeft Daikin de comfortabelste, energiezuinigste en betrouwbaarste producten op de markt. Zo ben je verzekert van energiezuinige airconditioning voor jouw woning.

 

Hoe werkt een airco?

Simpel: een airco produceert geen koude lucht, maar hij koelt de lucht af door de warmte eraan te onttrekken. De vloeistof die verdampt en zo dus warmte wegneemt stroomt de koelbuizen, waarna de ventilator in de binnenunit de gekoelde lucht in de ruimte blaast.

Daikin Airco bij JG Solutions

Prijs ontvangen?

Vraag hier je offerte

100% privacy gegarandeerd

Daikin airconditioning

Daikin produceert energiezuinige technologieën voor de toekomst. De airco’s van Daikin hebben de meest gunstige energielabels op de markt en met hun inverter-technologie focussen ze zich op hernieuwbare energie en besparing, wat extra voordelig is voor jou! Met een Daikin airco haal je uitstekend comfort in huis zonder je energiefactuur de hoogte in te jagen. De toewijding voor milieubewuste producten en groene energie van Daikin garandeert dat de toestellen steeds vooruitlopen op de regelgeving, waardoor je jarenlang kan genieten van een aangenaam binnenklimaat.
Daikin Airco Jg Airco

Flexibele oplossingen voor elke woning

Daikin heeft tal van verschillende units, zo ben je er zeker van dat er één perfect past in jouw interieur. Of je nu kiest voor een wand-, vloer- of plafondinbouwmodel. Daarnaast kunnen de Daikin modellen zowel in spit systeem als in multi split systeem worden geïnstalleerd, afhankelijk van hoeveel ruimtes je wil koelen en verwarmen. Met de Daikin Online Controller app kan je jouw unit regelen waar je ook bent.

Waarom een airconditioning installeren?

Of je nu een goede nachtrust wil tijdens een hete zomernacht, de zolderkamer gekoeld wil houden of gewoon een aangenaam binnenklimaat wil creëren, airconditioning in huis biedt de oplossing met heel wat comfort en gemak. En moderne airco’s zijn allang niet meer energieslurpend, lawaaierig en robuust. De toestellen zijn zuiniger, stiller en veel eleganter geworden. Daarnaast kunnen ze naast koelen, nu ook verwarmen, wat een duurzaam alternatief is voor een CV-ketel.

Met een airco in huis creëer je dus het hele jaar door een aangenaam binnenklimaat. Het zorgt daarnaast ook voor de luchtvochtigheid en zuivert hij de lucht van vuile deeltjes, wat bijdraagt aan een gezond klimaat in huis.

Ga voor duurzame energie, ga voor Daikin.

Dankzij meer dan 90 jaar ervaring in airconditioning heeft Daikin de comfortabelste, energiezuinigste en betrouwbaarste producten op de markt.

Voor- en nadelen van een Daikin airco

Een airconditioning van Daikin heeft heel wat voordelen, zo heeft het invloed op je energieverbruik. Dit wordt vaak vernoemd als een nadeel, maar dat is toch niet helemaal waar. Uiteraard verbruikt een airco ook energie, maar niet meer dan je koelkast of wasmachine. Bovendien zijn de Daikin airco’s steeds voorzien van een groen energielabel, wat wil zeggen dat ze een zuinig energieverbruik hebben.

Daarnaast kan je met een (multi)split systeem enkel airco’s voorzien in de kamers waar jij het nodig hebt, en hoef je geen energie te verbruiken om het hele huis te koelen of verwarmen als je maar in een paar ruimtes koeling nodig hebt.

Veel mensen geloven dat airco’s een negatieve impact op het milieu hebben, onder andere door de koelvloeistoffen in het systeem. Na een aanpassing in de regelgeving in 2010 zijn deze nu veel veiliger en dus een pak minder schadelijk. Als je je unit laat plaatsen door een professionele installateur is de kans op een lek miniem.

Het grootste voordeel van een airco in huis is het enorme comfort dat ze bieden. Met een systeem aangepast aan jouw noden, heb je in slechts een paar klikken het ideale klimaat in huis. Daarnaast werken ze ook nog eens luchtzuiverend en -ontvochtigend.

Zolang je kiest voor een systeem dan bij je past en de unit goed laat afstellen zijn er geen nadelen aan het plaatsen van een airco. Plus, je hebt dag en nacht, winter en zomer, een aangenaam binnenklimaat.

 

De voordelen op een rijtje:

  • energiezuinig
  • (multi)split systeem
  • geen negatieve impact op
  • het milieu
  • comfort
  • luchtzuiverend en -ontvochtigend
  • ruim aanbod modellen
  • te bedienen met app