Lucht/Water

Een lucht/water warmtepomp tegen een scherpe prijs? Dan ben je bij JG Solutions aan het juiste adres!


De warmtepomp met lucht/water-systeem is ongetwijfeld de bekendste onder de warmtepompen. Deze is in vergelijking met de andere soorten warmtepompen de goedkoopste in aanschaf en onderhoud.

Het systeem onttrekt warmte aan de buitenlucht en converteert deze in warm water voor jouw centrale verwarming en sanitair. Met behulp van een compressor brengt de pomp het water op de juiste temperatuur. Om het water te kunnen opwarmen is er een geringe hoeveelheid elektrische energie nodig, die nog minder is naargelang de hogere temperatuur van de buitenlucht.

Wij voorzien een professionele begeleiding en opvolging van jouw verwarmingsproject. Onze ervaren vakmannen zorgen voor de complete installatie.

Warmtepomp als vorm van hernieuwbare energie
Lucht/water warmtepomp

Waarom kiezen voor een lucht/water warmtepomp?

De lucht/water warmtepomp heeft een minder hoge temperatuur nodig om hetzelfde gevoel van warmte te verkrijgen. Ongeveer 75% van de benodigde energie wordt rechtstreeks uit de natuur gehaald, waardoor je slechts 25% elektriciteit nodig hebt. Dat maakt van deze warmtepomp een energiezuinig alternatief voor de traditionele gasketel. Combineer je je warmtepomp met zonnepanelen? Dan functioneert hij zelfs volledig energie-onafhankelijk, puur op basis van groene stroom. 

Het systeem is bovendien eenvoudig te plaatsen. Er zijn geen grote werken nodig, waardoor je automatisch van lage installatiekosten geniet. 

zonnepanelen jg

Ontdek onze acties op zonnepanelen en warmtepompboilers