Mitsubishi airco

Interesse in een Mitsubishi airco?

Duurzaam wonen met het hoogste comfort, het perfecte binnenklimaat in zowel zomer als winter. Met een airconditioner van Mitsubishi Electric geniet je ongelimiteerd van deze en andere voordelen. Zo zijn ze niet alleen efficiënt maar ook nog eens stijlvol en elegant.

 

Hoe werkt een airco?
Simpel: een airco geen koude lucht, maar hij koelt de lucht af door de warmte eraan te onttrekken. De vloeistof die verdampt en zo dus warmte wegneemt stroomt de koelbuizen, waarna de ventilator in de binnenunit de gekoelde lucht in de ruimte blaast.

Mitsubitchi Airco bij JG Solutions

Prijs ontvangen?

Vraag hier je offerte

100% privacy gegarandeerd

airconditioning-mitsubishi-JG-Airco

Mitsubishi airconditioning

Mitsubishi Electric maakt duurzaam wonen en werken eenvoudig, met een duidelijk verhaal voor iedereen die op zoek is naar verwarming, verkoeling en een gezond binnenklimaat. Alle oplossingen zijn van premium kwaliteit en behoren tot de top in de markt. Dit alles gecombineerd met heldere productinformatie, zoals voor welke situatie ze bedoeld zijn en waar je op moet letten, zorgt voor meer controle over de oplossing die je kiest.

Bij Mitsubishi draait alles om kwaliteit. Of je nu een airco, warmtepomp of ventilatiesysteem thuis, op kantoor of eender waar hebt. Het is dan ook niet voor niets het A-merk met de stilste werking en het hoogste rendement! Ze focussen op kwaliteit, beloftes waarmaken en verwachtingen overtreffen met elke model dat ze op de markt brengen. Deze focus op kwaliteit wordt gewaardeerd door de markt, en door de klant.

Waarom een airconditioning installeren?

Of je nu een goede nachtrust wil tijdens een hete zomernacht, de zolderkamer gekoeld wil houden of gewoon een aangenaam binnenklimaat wil creëren, airconditioning in huis biedt de oplossing met heel wat comfort en gemak. En moderne airco’s zijn allang niet meer energieslurpend, lawaaierig en robuust. De toestellen zijn zuiniger, stiller en veel eleganter geworden. Daarnaast kunnen ze naast koelen, nu ook verwarmen, wat een duurzaam alternatief is voor een CV-ketel.

Met een airco in huis creëer je dus het hele jaar door een aangenaam binnenklimaat. Het zorgt daarnaast ook voor de luchtvochtigheid en zuivert hij de lucht van vuile deeltjes, wat bijdraagt aan een gezond klimaat in huis.

Voor- en nadelen van een Mitsubishi airco

Een airconditioning van Mitsubishi heeft heel wat voordelen. Met de jarenlange ervaring en continue optimalisaties aan de toestellen zijn de airco’s van uitmuntende kwaliteit. Daarnaast zijn alle toestellen energiezuinig en hebben ze dus geen negatieve invloed op je energieverbruik.

Mitsubishi heeft verschillende modellen ter beschikking, wat het mogelijk maakt om te kiezen voor een single split installatie of een multi split als je meerdere ruimtes wil verwarmen of verkoelen. Dat maakt ook dat je kan kiezen uit verschillende designs, waardoor er steeds een model is dat in je interieur past.

Airco’s worden vaak gezien als lawaaierig, maar dat is bij de Mitsubishi modellen niet het geval. Ze zijn allemaal fluisterstil, zowel de binnen- als de buitenunit.

Met een airconditioner van Mitsubishi kan je dus verwarmen in de winter, verkoelen in de zomer, maar ook de lucht zuiveren en de luchtvochtigheid regelen. Zo heb jij het hele jaar door een aangenaam binnenklimaat.

 

De voordelen op een rijtje:

  • kwalitatief merk
  • energiezuinig
  • (multi)split systeem
  • elegant design
  • fluisterstil
  • luchtzuiverend en -ontvochtigend

 

Kiezen voor een airconditioner van Mitsubishi is dus een slimme keuze! Op deze manier heb je het hele jaar door een aangenaam binnenklimaat, en kan je jarenlang genieten van je installatie.

Ga voor duurzame energie, ga voor Mitsubishi

Duurzaam wonen met het hoogste comfort, het perfecte binnenklimaat in zowel zomer als winter.