Airconditioning JG AIRCO

Hoe een airco het hele jaar door bijdraagt tot een optimaal binnenklimaat

Het afgelopen jaar heeft ons geleerd dat je thuis goed voelen belangrijker is dan ooit. Een optimaal binnenklimaat is hierbij een belangrijk onderdeel en is afhankelijk van een perfecte balans tussen temperatuur, zuivere lucht en vochtigheid. Om dit te bekomen is een airco-installatie geen overbodige luxe. Hedendaagse airco-systemen kunnen zowel koelen als verwarmen door middel van een lucht/lucht warmtepomp. Hiermee combineer je al deze functies in één toestel en geniet je zo het hele jaar door van een comfortabel binnenklimaat! Hoe dit precies in elkaar zit lees je hier. 

Kenmerken van een optimaal binnenklimaat

Het belangrijkste onderdeel van een gezond binnenklimaat is een goede luchtkwaliteit. Hierbij is een goede luchtcirculatie essentieel. Zo zijn Panasonic airconditioning systemen voorzien van Aerowings die helpen om de ruimte sneller te laten koelen of verwarmen, en ervoor zorgen dat de lucht gelijkmatig wordt verspreid. 

Naast een goede luchtcirculatie draagt een juiste vochtigheidsgraad en gezonde binnenlucht ook bij tot een optimale luchtkwaliteit. Het luchtzuiveringssysteem nanoe™ X biedt hiervoor de ideale oplossing. Deze technologie remt verontreinigende stoffen, virussen en bacteriën en heeft zo een reinigende en ontgeurende werking voor een verhogend ademhalingscomfort. 

Tot slot zorgen warmtepompen steeds voor een constante aangename temperatuur. Op die manier hoef jij je geen zorgen meer te maken over een te warme of te koude leefomgeving. 

panasonic airconditioning

Comfort het hele jaar door

Het idee dat een airconditioning enkel dient als koelinstallatie is verleden tijd. Meer en meer mensen kiezen ervoor om ook een airco te installeren in de lente, herfst en zelfs winter. Dit is niet zo’n vreemde keuze aangezien een airco-installatie het hele jaar door voor comfort zorgt. Met een lucht/lucht warmtepomp kan je je woning zowel koelen als verwarmen op een duurzame en efficiënte manier. 

Deze airconditioning systemen transporteren warmte van de ene omgeving naar de andere door middel van een koelmiddel. In de winter wordt de warmte van de buitenlucht onttrokken en aan de binnenruimte afgegeven. Dit proces is mogelijk voor buitentemperaturen tot zelfs -15°C. In de zomer is de werking omgekeerd. Warme lucht wordt dan naar buiten geblazen en gekoelde lucht binnenshuis verspreid. 

Met aandacht voor het milieu

JG Solutions biedt een totaaloplossing voor het hoogste comfort met een uiterst duurzaam binnenklimaat. Onze warmtepompen verwarmen en koelen jouw woning met een energierendement tot zelfs A+++. Zo geniet je steeds van zuivere lucht tegen een laag energieverbruik.

Een perfecte temperatuurregeling van op afstand

Ons doel is om het leven binnenshuis aangenamer te maken door een perfecte temperatuurregulatie waar en wanneer je maar wil. Maak het je daarom gemakkelijk door je airco-installatie via een app te verbinden met je smartphone of tablet. Op die manier kunnen de vele comfortfuncties makkelijk van op afstand worden bediend. Zo is jouw woning helemaal aangepast naar jouw wensen wanneer je thuiskomt. Handig toch! 

Alle voordelen op een rijtje

Wanneer je kiest voor een airconditioning met warmtepomp wil je zeker zijn dat je hier het maximale uithaalt. Het installeren van een airco biedt naast een optimaal binnenklimaat nog tal van voordelen van zomer tot winter. Wij zetten ze hier alvast voor jou op een rijtje:

  • Met een warmtepomp ben je helemaal klaar voor de toekomst dankzij het zuinig, duurzaam en comfortabel systeem met een maximale energiebesparing.
  • Het is mogelijk om je warmtepomp aan te sluiten aan 1 of meerdere binnenunits. Op die manier kan je elke airco apart bedienen voor een optimale temperatuur in elke kamer.
  • Niet veel plaats? Je kan kiezen uit verschillende modellen voor zowel grote als kleine ruimtes.
  • Onze airco’s zijn verkrijgbaar in diverse designs. Zo ben je zeker dat jouw airco perfect aansluit bij jouw interieur.

 

Graag meer informatie gewenst over het installeren van een airconditioning? Vraag gratis een vrijblijvende offerte op!

 

Deel deze post

Ontdek meer