Over JG Solutions

Specialist in airconditioning en warmtepompen

JG Solutions is een innovatief bedrijf met meer dan 18 jaar ervaring in de branche van airconditioners en warmtepomp(boilers).

Samen met het volledige team zet zaakvoerder, Jurgen Grondelaers, zich vol overgave in om het leven van de klanten beter te maken door het binnenklimaat te optimaliseren.

JG Solutions Genk
JG Solutions

Vakkundig advies en hoogwaardige installaties

Met vakkundig advies en hoogwaardige installaties garandeert JG Solutions een ideale binnentemperatuur voor zowel privé- als bedrijfsgebouwen. We denken dan ook mee met onze klanten. Voor, tijdens en na de plaatsing. Onze dienst na verkoop staat dan ook bekend als een van de beste op de markt. 

 

Omdat we steeds kiezen voor superieure kwaliteit houden we ook vast aan de diensten en producten die volgens onze ervaren specialisten het meest efficiënt werken. Dat laat ons toe om snel en flexibel te handelen. Helemaal op maat van jouw project. 

Betrouwbare installateur

Met meer dan 18 jaar ervaring is JG Solutions een ervaren installateur.

Duurzame oplossingen

Door onze kwalitatieve installaties zijn 99% van onze installaties na 5 jaar nog steeds probleemvrij.

Kwaliteit gegarandeed

We werken met de beste materialen en opteren steeds voor kwalitatieve topmerken zoals Panasonic, Daikin en Mitsubishi.

Uitstekende dienst

Na aankoop van je airconditioning kan je op een uitstekende dienst na verkoop rekenen.

Onze geschiedenis

Toen Jurgen meer dan tien jaar geleden, in 2010, JG Solutions opstartte, richtte de onderneming zich vooral op de grote B2B-markt. Doorheen de jaren is het bedrijf steeds meer uitgegroeid naar een betrouwbare speler bij particulieren.

Met in totaal bijna 20 jaar ervaring op de teller ben je bij JG Solutions echt zeker van pure kwaliteit. “Elke werf waar ik een installatie plaats behandel ik als mijn eigen werf. Professionaliteit en vakmanschap staan voor mij op nummer één, en dat merk je in de service.”

JG Solutions

Vragen over airconditionings of warmtepompen?

Wij helpen jou graag!

Vragen over airconditioning of warmtepompen?

Wij bij JG Solutions helpen jou graag!