JG Solutions Genk

JG Airconditioning wordt JG Solutions en breidt dienstenpakket fors uit

Na 20 jaar ervaring als HVAC-specialist kiest JG Airconditioning met JG Solutions voor een nieuwe naam, een nieuwe branding en een uitgebreider dienstenpakket. “De ervaring die we de afgelopen jaren opbouwden en de noden van onze klanten vormen de ideale basis om deze stap te zetten”, vertelt zaakvoerder Jurgen Grondelaers. 

Het zijn drukke dagen bij JG Solutions. Door de warme zomer die eraan zit te komen stromen de aanvragen voor airco-installaties binnen. Bovendien breidde de Genkse onderneming recent het dienstenpakket fors uit. Onder de naam JG Solutions biedt het voortaan klimaatoplossingen op maat aan om woningen en bedrijven klaar te maken voor de toekomst. 

 

Naast airconditioning en warmtepompen kunnen zowel particulieren als bedrijven tegenwoordig ook voor de installatie van elektrische laadpalen, zonnepanelen en thuisbatterijen bij het team van Jurgen terecht. “Op die manier kunnen we onze topservice doortrekken naar andere toestellen en bieden we onze klanten klimaatoplossingen van A tot Z.” Jurgen merkte namelijk dat de vraag naar klimaatoplossingen sterk steeg. “Steeds meer mensen zijn op zoek naar duurzame oplossingen voor hun woning of onderneming. Met deze grote uitbreiding van onze diensten hopen we onze klanten nog beter te helpen.” JG Solutions bekijkt ook het bredere plaatje en gaat voor totaalprojecten. Zowel bij renovatie- als nieuwbouwprojecten treedt JG Solutions op als partner voor de volledige installatie van warmtepompen, airco, ventilatie, vloerverwarming, zonnepanelen, batterijen en elektrische laadpalen. 

Steeds meer mensen zijn op zoek naar duurzame oplossingen voor hun woning of onderneming. Met deze grote uitbreiding van onze diensten hopen we onze klanten nog beter te helpen.

Complete rebranding

De nieuwe naam ging gepaard met een gloednieuw logo en een vernieuwde en gebruiksvriendelijke website. “Door de uitbreiding van ons dienstenpakket dekte JG Airconditioning niet langer de volledige lading. Met JG Solutions leggen we bovendien nog meer de focus op het zoeken en vinden van (klimaat)oplossingen.” JG Solutions gaat dan ook tot het uiterste om duurzame oplossingen te vinden en biedt een ongeëvenaarde service na de installatie. Woningen moeten aan steeds strengere energievoorwaarden voldoen. JG Solutions volgt de laatste ontwikkelingen in de markt nauwgezet op de voet en is zo steeds op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

JG Solutions Genk

 

Het logo representeert de 3 hoofdpijlers van JG Solutions: het blauwe staat voor “Cooling”, geel verwijst naar “Heating” en groen staat symbool voor “Energy” en bij uitbreiding het duurzame aspect. De letters in het logo zijn niet alleen de initialen van oprichter en zaakvoerder Jurgen Grondelaers, maar visualiseren ook het buizensysteem van de installaties.  

Elke werf waar ik een installatie plaats, behandel ik als mijn eigen werf.

Hoe het allemaal begon

Toen Jurgen zijn zaak startte, richtte de onderneming zich vooral op de grote B2B-markt. Doorheen de jaren is het bedrijf steeds meer uitgegroeid tot een betrouwbare partner bij particulieren. 

Met 20 jaar ervaring op de teller ben je bij JG Solutions zeker van pure kwaliteit. “Elke werf waar ik een installatie plaats, behandel ik als mijn eigen werf. Professionaliteit en vakmanschap staan voor mij op nummer één en dat merk je in de service.” De vele tevreden klanten zijn daar het levende bewijs van.

Deel deze post

Ontdek meer

zonnepanelen jg

Ontdek onze acties op zonnepanelen en warmtepompboilers