JGAirconditioning verdeler Schneider | EVlink wallbox

Een thuisbatterij, dé perfecte aanvulling op zonnepanelen

Nu de kosten van elektriciteit flink gestegen zijn, zijn steeds meer mensen op zoek naar manieren om geld te besparen op hun energierekening. Thuisbatterijen zijn een populaire optie om dat te doen. 
Wat is een thuisbatterij? 
Met een thuisbatterij kan je energie opslaan die is opgewekt met je zonnepanelen en deze gebruiken wanneer dat nodig is, in plaats van uitsluitend te vertrouwen op het elektriciteitsnet. Dit kan leiden tot aanzienlijke besparingen na verloop van tijd.
JG Solutions is een expert in het plaatsen van thuisbatterijen, en biedt innovatieve oplossingen aan. De thuisbatterijen waar wij mee werken zijn duurzaam en efficiënt. We bieden betrouwbare thuisbatterijen aan met een minimum aan onderhoud. Wij werken samen met deze merken: 
  • Huawei
  • Enphase
  • BYD
  • LG
De thuisbatterijsystemen waar JG Solutions mee werkt zijn ontworpen om gemakkelijk te installeren en te integreren met bestaande zonne-installaties. Eenmaal geïnstalleerd, kunnen ze worden geprogrammeerd met een verscheidenheid aan instellingen. Je kan ervoor kiezen om de hoeveelheid energie in te stellen dat moet worden opgeslagen. Je kan ook zelf bepalen hoeveel stroom er moet worden getrokken van het net op een bepaald moment. Dankzij deze flexibiliteit kun je zelf het systeem aanpassen voor maximale efficiëntie en besparingen.

Bediening van op afstand 

JG Solutions biedt ook opties voor bewaking en controle op afstand, zodat gebruikers hun thuisbatterijsysteem overal ter wereld kunnen volgen via een smartphone of tabletapp. Zo kun je de prestaties van het systeem in de gaten houden zonder ooit de kap te hoeven openen of in de kleinste details van de installatie zelf te hoeven duiken. 
 
 
 
Met top-of-the-line producten, een eenvoudig installatieproces, remote monitoring mogelijkheden, en concurrerende prijsstructuren is JG Solutions de ideale partner voor de installatie van je thuisbatterij. Vraag steeds vrijblijvend ons professioneel advies aan via ons contactformulier

Deel deze post

Ontdek meer

zonnepanelen jg

Ontdek onze acties op zonnepanelen en warmtepompboilers