Warmtepomp in Bokrijk – Professionele installateur voor warmtepompen 

Op zoek naar een professionele installateur van warmtepompen in Bokrijk? Zoek niet verder!

Een warmtepomp is een energiezuiniger, ecologischer en op termijn goedkoper alternatief voor de traditionele cv-ketels op gas of mazout. Tot 80% van de geproduceerde warmte wordt opgewekt uit hernieuwbare energie. Er is maar 20% elektriciteit nodig om de cyclus draaiende te houden. 

Hoe dat werkt? Het onttrekt de warmte-energie die al aanwezig is uit een warmtebron: de lucht, water of de bodem. De energie wordt omgezet in warmte en vervolgens vrijgegeven in het aangesloten verwarmingssysteem. Dit systeem werkt het allerbest in energiezuinige, goed geïsoleerde woningen.

Prijs ontvangen?

Vraag hier je offerte

100% privacy gegarandeerd

Laat je warmtepomp installeren door een installateur uit Bokrijk.

Een warmtepomp in Bokrijk, het is heel voordelig!

Jouw woning verwarmen met een warmtepomp biedt enkele belangrijke voordelen ten opzichte van de klassieke verwarmingssystemen:

  • Budgetvriendelijk: een warmtepomp verbruikt minder energie
  • Milieuvriendelijke oplossing: een warmtepomp stoot tot 50% minder CO2 
  • Eenvoudig: een warmtepomp is gemakkelijk te installeren
  • Compatibel: Ideaal om aan te sluiten op vloerverwarming

Je kan er mee koelen, verwarmen of beide tegelijk. Op deze manier voorzie jij jouw woning van een ideaal klimaat op een energievriendelijke manier.

Kwaliteit is voor ons vanzelfsprekend.

Het is ons doel om het leven binnenshuis aangenamer te maken door een perfecte temperatuurregulatie. Daarom werken we enkel met de beste materialen en opteren we steeds voor kwalitatieve topmerken zoals Panasonic, Daikin en Mitsubishi

Bij JG Solutions garanderen we het beste op het gebied van comfort, efficiëntie en lage energiekosten. Ook na aankoop van je airconditioning kan je op een uitstekende dienst na verkoop rekenen.

JG Solutions – jouw professionele installateur van warmtepompen in Bokrijk.

4.7/5
Onderhoud JG Solutions JG AIRCO

Soorten warmtepompen in Bokrijk: professionele oplossingen op maat

Naar welke warmtepomp ben jij op zoek? Voor elke situatie is er wel een warmtepomp die het beste rendement en comfort biedt. Bij JG Solutions helpen we jou graag bij het maken van die keuze. Aangezien we verschillende systemen en merken aanbieden, kan je vertrouwen op eerlijk en professioneel advies.

Lucht/Water warmtepomp in Bokrijk

De warmtepomp met lucht/water-systeem is in vergelijking met de andere soorten warmtepompen de goedkoopste in aanschaf en onderhoud.

Een lucht/water warmtepomp onttrekt warmte aan de buitenlucht en converteert deze in warm water voor jouw centrale verwarming en sanitair. Met behulp van een compressor brengt de pomp het water op de juiste temperatuur. 

Om het water op te warmen is er een geringe hoeveelheid elektrische energie nodig. Die hoeveelheid daalt verder naargelang de hogere temperatuur van de buitenlucht.

Wij voorzien een professionele begeleiding en opvolging van jouw verwarmingsproject. Onze ervaren vakmannen zorgen voor de complete installatie van jouw warmtepomp met lucht/water systeem.

Een Warmtepompboiler in Bokrijk

De warmtepomp is een van de meest eco-energetische en meest rendabele systemen voor warmwaterproductie. De pomp, die op de watertank wordt geplaatst, haalt de energie uit de omgevingslucht en gebruikt deze extra bron om het water te verwarmen tot op een temperatuur van 55°C.


Is je bestaande boiler aan vervanging toe of zoek je voor je nieuwbouw of renovatie een energiezuinig en toekomstgericht alternatief? Dan is de warmtepompboiler zeker het overwegen waard.

warmtepompboiler

Een zwembad warmtepomp in Bokrijk

Warmtepompen zijn naast het verwarmen van je woning ook ideaal om je zwembad te verwarmen. Zo kan je zelfs bij frissere temperaturen genieten van je zwembad.

Zwembaden kunnen perfect verwarmd worden met behulp van een warmtepomp. Ze halen warmte uit de omgevingslucht en zorgen ervoor dat het water in het zwembad een aangename temperatuur bereikt. Het is de goedkoopste manier om een zwembad te verwarmen. Daarnaast is het efficiënt, zuinig en ecologisch. 

 

Warmtepomp installateur in Bokrijk

Wil je jouw verwarmingsinstallatie klaarmaken voor de toekomst? Vraag dan een offerte aan. Onze expert in jouw buurt bespreekt jouw noden en maakt een offerte op maat van jouw specifieke situatie.

De offerte is volledig gratis en vrijblijvend.

Ga je bouwen of renoveren in de regio van Bokrijk? Zorg dan voor een zo laag mogelijk E-peil.

Kies voor een warmtepomp! Traditionele verwarming is de grootste energieverbruiker in huis. Als je werkt met een warmtepomp verbruik je geen brandstoffen en stoot je geen CO2 uit. Een warmtepomp is m.a.w. energiezuinig (laag energieverbruik = lage factuur) en milieuvriendelijk. Ideaal voor jouw woning of gebouw.

Jouw warmtepomp laten installeren door JG Airco?

De beste service, prijzen en onderhoud voor alle soorten warmtepompen.

Ontvang vandaag nog een offerte!

zonnepanelen jg

Ontdek onze acties op zonnepanelen en warmtepompboilers