Inbouw Cassette

De 360°-luchtstroomtechnologie inbouwcassette van Daikin biedt het best beschikbare comfort op de markt en verhoogt jouw energierendement met wel 50

​Bespaar meer met extra energierendement
De rondstroomcassette is uitgerust met een uniek zelfreinigend filterpaneel dat de onderhoudskosten verlaagt en tot 50% meer bespaart op energierendement. De intelligente bewegingssensor schakelt de cassette automatisch over op de energiebesparende modus of schakelt deze uit wanneer de ruimte leeg is. Dat verlaagt jouw energiekosten met wel 27%.

​Onderhoudsvriendelijk
Onze roundflow cassette met speciaal zelfreinigende filter biedt een consistente werking en verhoogt het rendement tot 50%. Het stof dat verzameld wordt tijdens de dagelijkse automatische reinigingen wordt in een vak opgeslagen waar stof van wel 12 maanden in kan. Vergeet ladders en een reinigingstechnicus. Het enige wat jij moet doen om het stof uit het vak te halen, is het aansluiten op een gewone stofzuiger.

​Ontworpen voor comfort
De intelligente sensor gebruikt bewegingssensoren om luchtstroom weg van mensen te richten en tocht te elimineren. Het systeem schakelt automatisch over op een energiebesparende modus of wordt uitgeschakeld wanneer gedetecteerd wordt dat de ruimte leeg is. Extra vloersensoren zorgen ervoor dat de temperatuur van de vloer tot het plafond constant blijft.

Andere airco's interessant voor jou