Wandmodel Stylish

Het wandmodel Stylish van Daikin is geïnspireerd door zijn voorgangers, Daikin Emura en Ururu Sarara. Dit model won de Good Design Award voor zijn innovatieve vormgeving en functionele mogelijkheden. Met deze prijs krijgt het wandmodel Stylish ook erkenning als de nieuwe norm inzake comfort en energie-efficiëntie in de HVAC-R industrie.

​Ontworpen voor comfort
Stylish combineert een prachtig design en geweldige technologie tot een bekroond klimaatproduct voor elk interieur. Met Stylish houdt Daikin het evenwicht tussen functionaliteit en design in een innovatief product voor elk interieur.

Fluisterstille werking
Stylish maakt gebruik van een speciaal ontworpen ventilator om de luchtstroom te optimaliseren voor een hogere energie-efficiëntie bij een laag geluidsniveau. Om die hogere energie-efficiëntie te bereiken, ontwierp Daikin een ventilator die efficiënt functioneert in de compacte behuizing van de Stylish-unit. De ventilator en de warmtewisselaar zorgen samen voor ongeëvenaarde energieprestaties, en toch zijn ze vrijwel onhoorbaar.

Andere airco's interessant voor jou