Vloermodel

Het Mitsubishi vloermodel biedt jou een zeer hoog comfort dankzij de oriëntatie van de luchtstromen die verschillen in koel- of verwarmingsmodus voor een optimaal resultaat.

​Aanpasbaar aan uw inrichting
Omdat de MFZ-KT vloerunit van Mitsubishi Electric op 3 verschillende manieren geïnstalleerd kan worden, is het een zeer flexibele airco oplossing. De vloerunit kan zowel op de vloer als aan de muur geïnstalleerd worden. Bij installatie aan de muur heb jij de keuze om jouw vloerunit ingebouwd (of net niet) te laten installeren.

​Verwarmingsmodus
De oriëntatie van de luchtstromen is geoptimaliseerd in de verwarmingsmodus. Hierdoor biedt het MFZ-KT vloermodel van Mitsubishi jou steeds een optimaal comfort. Omdat de lucht in de kamer gelijktijdig naar boven en naar onder verspreid wordt, ontstaat er een homogene temperatuur in de volledige kamer. Een vloermodel van Mitsubishi Electric is jouw garantie voor een optimaal binnenklimaat.

​Verbeterde prestaties
De Hyper Heating technologie maakt gebruik van een kleinere compressor die hetzelfde vermogen levert als de grotere alternatieven. De compressor is krachtiger, wat zich vertaalt in verbeterde prestaties en een verminderd energieverbruik. Dankzij de Hyper Heating technologie van Mitsubishi Electric zie jij zelfs de strengste winters met een gerust hart tegemoet.

Andere airco's interessant voor jou

zonnepanelen jg

Ontdek onze acties op zonnepanelen en warmtepompboilers