airco bedrijven

Wandmodel Premium

De Premium design wandunits van Mitsubishi heeft compacte afmetingen, een indrukwekkend laag verbruik en uitmuntende prestaties waardoor je een maximum aan plaats en energie bespaart.

​Techniek in zijn mooiste vorm
Deze stijlvolle Mitsubishi wandmodellen werden ontworpen voor moderne architectuur en idem interieur. De productnaam Kirigamine Zen belichaamt de holistische benadering van deze innovatieve toestellen. Kirigamine is een hoogvlakte in Japan die synoniem­ is met ongerepte natuur. Zen staat voor harmonie, rust en welzijn.

​Een weergaloze vormgeving
Een Kirigame ZEN-binnenunit in werking behoudt zijn uitzonderlijke slanke vorm. De enige verandering die wordt waargenomen, is de beweging van de variabele ventilatieopening. Daardoor blijft het strakke design behouden. Alle Kirigamine ZEN-binnenunits zijn standaard uitgerust met een infrarood afstandsbediening.

Een stijlvolle collectie voor een modern interieur
De Kirigamine ZEN-wandunits passen perfect in elk modern interieur. En omdat ze in drie kleuren verkrijgbaar zijn, vormen ze steeds een harmonieus geheel met de ruimte waarin ze zijn opgesteld. De gestroomlijnde wandunits stralen raffinement en kwaliteit uit. Door de compacte afmetingen, het indrukwekkend lage verbruik en de uitmuntende prestaties zorgen ze bovendien voor een maximum aan plaats- en energiebesparing.

Andere airco's interessant voor jou