wandmodel Mitsubishi zwart

Wandmodel Compacte

De compacte Mitsubishi Electric airco wandunit is geschikt voor zowel kleine als grote ruimtes. Deze wandunit voor jouw warmtepomp type lucht/lucht kan uitgerust worden met een wifi-adapter. Zo kan jij jouw energieverbruik raadplegen via MelCloud.

​Het geluidsniveau van de warmtepomp (de buitenunit) wordt automatisch aangepast door de nieuwe comfortfunctie nachtmodus. Daarnaast wordt de led op de binnenunit gedeactiveerd en wordt de pieptoon van de afstandsbediening gedempt.

​Mitsubishi Electric warmtepompen maken gebruik van de zilverionen-technologie. Hierdoor worden geuren, bacteriën en allergenen effectief uit de kamerlucht gefilterd.

Compacte constructie
In de laagste vermogensklassen maakt de wandunit met zijn compacte afmetingen van slechts 760 mm x 250 mm x 178 mm een onopvallende en decente installatie mogelijk in iedere ruimte, hoe klein dan ook.

Nachtmodus
De nieuwe comfortfunctie nachtmodus verlaagt automatisch het geluidsniveau van de buitenunit met -3dB(A). Daarnaast wordt de LED op de binnenunit gedimd en wordt de bedieningspieptoon van de afstandsbediening gedempt.

Luchtreinigingsfilter
Filtert stof uit de kamerlucht en voorkomt verontreiniging van de warmtewisselaar. De efficiëntie van de filter blijft ook behouden na een volledige reiniging.

 

Andere airco's interessant voor jou