Mitsubishi airco diamond

Wandmodel Diamond

Individualiteit en exclusiviteit spelen een belangrijke rol in het heden-daagse interieur. De vier kleurvarianten bieden een oplossing voor dergelijke concepten waar energie-efficiënte klimatisatie moet worden geïntegreerd.

​Persoonlijk tintje
Individualiteit en exclusiviteit spelen een belangrijke rol in het hedendaagse interieur. De vier kleurvarianten bieden een oplossing voor dergelijke concepten waar energie-efficiënte klimatisatie moet worden geïntegreerd.

Hyper Heating Technologie
Mitsubishi Electric ontwikkelde de Hyper Heating technologie specifiek voor heel koude klimaten. Deze technologie verbetert de prestaties van jouw warmtepomp en zorgt ervoor dat zijn verwarmingsvermogen tot op een buitentemperatuur van −15 °C behouden blijft en dat er nog kan worden verwarmd tot een buitentemperatuur van −25 °C.

Mede doordat de technologie de temperatuur snel kan doen stijgen, kan jij dankzij Hyper Heating zelfs de strengste winters met een gerust hart tegemoetzien.

​Afstandsbediening
Met de nieuwe afstandsbediening van Mitsubishi Electric kunnen de vele comfortfuncties gemakkelijk worden bediend. In een handomdraai regelt de gebruiker de gewenste temperatuur, de sterkte van de luchtstroom of de uitblaasrichting, en programmeert hij de timer of andere automatische functies. Op het grote display is alle informatie­ goed te lezen. Voor de belangrijkste functies zijn er toetsen­ met opschrift.

Andere airco's interessant voor jou